Als enige verzekerd in heel Europa

FDA en GMP gecertificeerd Fulvinezuur

Gratis verzending boven 75 euro

Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!

Als enige verzekerd in heel Europa
FDA en GMP gecertificeerd Fulvinezuur
Gratis verzending boven 75 euro
Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!

Fulvinezuur Producten

Life Elixir… Unieke Kwaliteit Fulvinezuur Producten

Life Elixir fulvinezuur is een zeer rijk voedingssupplement. Het bevat naast het zeldzame prehistorische fulvinezuur, ook 76 verschillende mineralen, 18 aminozuren, 17 organische zuren en 5 vitamines. Fulvinezuur heb je in verschillende kwaliteiten. Life Elixir fulvinezuur behoort tot de beste, met de hoogste percentages fulvinezuur. Dit is getest door onafhankelijke partijen. Ons fulvinezuur is GMP gecertificeerd, dat wil zeggen gecertificeerd aan de hand van de hoogste standaarden, de Good Manufacturing Practice. Het wordt in de Verenigde Staten gewonnen en geproduceerd. Sinds 1999 levert Life Elixir deze fulvinezuur producten aan de Europese markt.

Unieke producten
Onze producten hebben alle unieke eigenschappen die van fulvinezuur bekend zijn. Life Elixir fulvinezuur producten zijn de meest natuurlijke, zuivere en geconcentreerde fulvinezuur producten. Fulvinezuur is een katalysator voor de levering van voedingsstoffen in biologische systemen, of het nu gaat om de menselijke gezondheid of dat van huisdieren.

Betrouwbare bron
Life Elixir fulvinezuur is een selectie van zuivere, gezonde producten uit een gerenommeerde en betrouwbare bron. Onze Life Elixir fulvinezuur producten zijn gecertificeerd vanwege de kwaliteit en duurzame productie. Vraag ons naar de certificaten.

natuurlijkpurefillsojavrijsuikervrijveganglutenvrijhaccplactosevrijgmo.fwgmp.fwfda.fwhala.fw