icon

Gratis verzending

boven € 100 binnen NL

boven € 150 naar Belgíë

icon

Gecertificeerde producten met het hoogste % zuivere Fulvinezuur

Wij zijn als enige Nationale Nederlanden verzekerd voor productaansprakelijkheid!

icon

Vóór 12.00 uur besteld

Morgen in huis

FULVINEZUUR … HET MEEST COMPLEXE MOLECUUL UIT DE NATUUR

Fulvinezuur kan uit veel verschillende bronnen komen, zelfs uit je eigen tuincompost. Zelfs daar zitten kleine moleculen fulvinezuur in met de grotere humuszuur moleculen. De microbiële afbraak van plantaardig materiaal creëert deze kleine moleculen die cruciaal zijn voor onze gezondheid.

Fulvinezuur wordt sinds de jaren 1900 in producten verwerkt en verkocht vanwege zijn gezondheids bevorderende eigenschappen. Fulvinezuur moleculen zijn ionisch (of je zou kunnen zeggen elektrisch) geladen. Deze kleine ‘lading’ trekt sporenmineralen in de grond aan die door de planten worden opgezogen. De planten zijn bestand tegen droogte en ziekte, ze groeien tot hun volledige potentieel en reproduceren beter wanneer organische zuren en sporenelementen in de bodem aanwezig zijn. Daardoor worden mensen en dieren die de planten eten, voorzien van voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen die vitamines, eiwitten, mineralen, enzymen, vezels en antioxidanten levert.

Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken geweest naar welk effect fulvinezuur heeft op de algemene gezondheid en op leeftijd gerelateerde gezondheidsproblemen. Fulvinezuur is een unieke multifunctionele katalysator voor het behoud van een optimale gezondheid.

De zuiverste Fulvinezuur

Shop op categorie

Vulvinezuur voor Huisdieren

3 items

Fulvinezuur Regular

3 items

Vulvinezuur Sport

3 items

Fulvinezuur Alkaline

3 items

Volg ons op Social Media

Onze Blogs

De Laatste Posts