Veel Gestelde Vragen

De normen voor gezondheidssupplementen in de VS zijn net zo streng als in Europa. De producent van Life Elixir is geverifieerd door de internationaal erkende UL GMP certificering (Underwriters Laboratories, een veiligheidscertificeringsbedrijf, opgericht in 1894 met kantoren wereldwijd). De producent verkoopt sinds 1997 aan de nutraceutische industrie. Er is nooit een terugroepactie geweest.

 

De kwaliteit, integriteit en potentie van de Life Elixir Fulvinezuur producten wordt ondersteund door laboratoriumtests van derden sinds 1997. Van elke batch worden monsters genomen om de kwaliteit te monitoren en te waarborgen. Bij het winnen van Life Elixir Fulvinezuur wordt gezuiverd water gebruikt en geen oplosmiddelen.

Het is verrassend hoeveel werk Life Elixir fulvinezuur in het lichaam doet en het is veilig voor iedereen*.

Life Elixir Fulvinezuur wordt probleemloos door het lichaam verdragen. Het bevordert de opname van voedingsstoffen, en helpt zware metalen en ander ongewenste deeltjes en verbindingen af te voeren. Fulvinezuren staan ​​erom bekend mineralen aan zich te binden en deze door actief transport af te geven aan verschillende weefsels in het lichaam.

* Zwangere vrouwen en chronisch zieken dienen hun arts te raadplegen alvorens fulvinezuur in te nemen.
* Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Life Elixir Fulvinezuur is een zeer rijk voedingssupplement en een heel interessante stof, het is tot op heden niet gelukt om het na te maken door mensen. Life Elixir Fulvinezuur producten zijn dus niet in een fabriek gemaakt, in tegenstelling tot veel voedingssupplementen, maar is 100% natuurlijk.

Het essentiële verschil tussen Life Elixir Fulvinezuur Original en Life Elixir Fulvinezuur Alkaline is, dat Life Elixir Fulvinezuur Alkaline meer vrije fulvinezuur bevat en minder mineralen.

Volwassen dosering: ‘s morgens 10 druppels en voor slapen gaan 10 druppels. In te nemen met een glas (chloorvrij) water of vruchtensap.

 

Dosering voor kinderen tot 16 jaar: twee maal daags 1 druppel per 10 kg. lichaamsgewicht in te nemen met een glaasje (chloorvrij) water of vruchtensap.

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Life Elixir Fulvinezuur producten zijn vegan, bevatten geen gluten, zijn vrij van allergenen en zijn niet genetisch gemanipuleerd.

Zwangere vrouwen en chronisch zieken dienen hun arts te raadplegen alvorens fulvinezuur in te nemen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde en een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Life Elixir Fulvinezuur producten bevatten de hoogste percentages fulvinezuur volgens de gestandaardiseerde Lamar AOAC Vol.97 testmethode, namelijk maar liefst 4,5% (let op: niet te verwarren met andere testmethodes, deze zijn niet vergelijkbaar).

Life Elixir Fulvinezuur producten zijn niet verdund met water, waardoor u deze zeer nauwkeurig kunt doseren.

Life Elixir Fulvinezuur producten zijn 4 x meer geconcentreerd dan de meeste andere producten op de markt. Daardoor is het gebruik van onze producten voordeliger. Ook kunnen we daardoor minder verpakkingsmaterialen en brandstof verbruiken, wat weer ten goede komt aan het mileu!

Life Elixir Fulvinezuur producten zijn sinds 2016 verzekerd tegen aansprakelijkheid bij Nationale Nederlanden.

Bij bestellingen boven € 99 (zonder kortingscoupon) binnen Europa bereken wij geen verzendkosten.