Fulvine-Groep-50-ml-1

VOORDELEN

Het is verrassend hoeveel werk fulvinezuur in het lichaam doet en het is veilig voor iedereen*.

Verstrekken van ontbrekende sporenmineralen
Fulvinezuren staan ​​erom bekend mineralen aan zich te binden en deze door actief transport af te geven aan verschillende weefsels in het lichaam.

Neutraliseren van vrije radicalen om leeftijdsgerelateerde problemen op te lossen
Er is ook wetenschappelijk bewijs dat fulvinezuren, van nature antioxidant, een associatie kunnen vormen op het celmembraan waardoor geoxideerde (inactieve) vitamines (zoals A en E) worden geregenereerd tot hun normale antioxidantstatus. Antioxidanten geven elektronen af aan geoxideerde moleculen. Dit werkt van de huid tot op het bot.

Verhoogt mitochondria – beter herstel van stress
Hoe meer antioxidanten je circuleert en beschikbaar hebt, hoe meer je cellen mitochondria aanmaken. Hoe meer mitochondriën een cel heeft, hoe meer het brandstof (ATP) kan aanmaken uit voedingsstoffen die uit het bloed komen. Dit betekent dat uw lichaam klaar is om virussen en bacteriën te verslaan, sneller te herstellen van intensieve lichamelijke oefeningen en operaties.

Het transport van voedingsstoffen naar de cellen
Onze cellen detecteren fulvische moleculen op een receptorplaats op hun oppervlak, zoals een klop op de deur, ATP opent de receptorplaats waardoor het fulvische moleculaire complex in de cel komt. De voedingsstoffen van fruit, noten, zaden en groenten die we eten, werken allemaal op deze manier.

Het hele spijsverteringsproces wordt verbeterd – beter gewicht, beter hart
Fulvinezuren spelen niet alleen een rol bij het complex maken van mineralen en het neutraliseren van vrije radicalen, maar ook bij het sturen van de levering van deze voedingsstoffen naar hun beste plek in het lichaam voor energie afgifte. Ze leiden koolhydraten en suikers weg van vetophoping naar de spier voor gemakkelijke energie en een betere algehele suikermetabolisme. Ze helpen de lever vetten te verwerken en helpen ook het maagdarmkanaal de juiste bacteriële microbe-verhouding te behouden. Door fulvinezuur te nemen en regelmatig te bewegen, ondersteunt u een goede gewichtsbeheersing en een gezond cardiovasculair systeem.

* Zwangere vrouwen en chronisch zieken dienen hun arts te raadplegen alvorens fulvinezuur in te nemen.

Life Elixir importeert en distribueert de best gecertificeerde, meest zuivere en geconcentreerde fulvinezuur producten ter wereld.