Weerstand Verhogen!

Fulvinezuur Original Liquid

Dagelijks Herstel!

Fulvinezuur Alkaline Liquid

Vitaliteit Verhogen!

Fulvinezuur Original Liquid met Bosvruchten smaak

Evenwichtige Levensstijl!

Fulvinezuur Alkaline Liquid met Kersen smaak

Gelukkig. Ontspannen. Gevitaliseerd.

Life Elixir… Unieke Kwaliteit Fulvinezuur producten.

Life Elixir Fulvinezuur producten zijn zeer rijke voedingssupplementen. Het effect van fulvinezuur op de bodem, planten, grassen en gewassen is al langer bekend, maar fulvinezuur heeft ook positieve effecten op de gezondheid van mensen.

Life Elixir Fulvinezuur producten worden gewonnen uit humuszuur/humus, wat gevonden wordt in zeer oude humus lagen. Deze humus lagen zijn tussen de 28 en 34 miljoen jaar oud en bevatten verteerde pre-historische plantenresten. Het natuurgebied waar deze humus lagen gevonden zijn, ligt in een ongerept en zeer afgelegen gebied in de Verenigde Staten.

Fulvinezuur is een heel interessante stof, het is tot op heden niet gelukt om het na te maken door mensen. Life Elixir Fulvinezuur producten zijn dus niet in een fabriek gemaakt, in tegenstelling tot veel voedingssupplementen, maar 100% natuurlijk.

Het is verrassend hoeveel werk fulvinezuur in het lichaam doet en het is veilig voor iedereen*.
Fulvinezuur wordt probleemloos door het lichaam verdragen. Het bevordert de opname van voedingsstoffen, en helpt zware metalen en ander ongewenste deeltjes en verbindingen af te voeren. Fulvinezuren staan ​​erom bekend mineralen aan zich te binden en deze door actief transport af te geven aan verschillende weefsels in het lichaam.

* Zwangere vrouwen en chronisch zieken dienen hun arts te raadplegen alvorens fulvinezuur in te nemen.
* Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding.