Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandelingen, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw eigen arts of specialist. Het is niet bedoeld als vervanging of ter vervanging van informatie op of in een productverpakking.

De informatie van deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Lees voor gebruik van de op deze site gekochte producten de informatie op de verpakking aandachtig door.

Website productenclassificatie

Alle producten in deze webwinkel zijn voedingssupplementen. Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Verdere aanwijzingen

Lees altijd aandachtig de informatie van de fabrikant van de producten en de informatie op de verpakking. De aanbevolen doseringen niet overschrijden. Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gaat gebruiken in geval van twijfel, zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.